1/5
Наступна сторінка

Ваше подвір’я – місце відпочинку і задоволення!

Практично біля кожного приватного будинку знайдеться незадіяна частина подвір’я або ділянка, що використовується неефективно. Тоді б чому не перетворити таку територію у місце приємного проведення часу для друзів та родини? Як наслідок, ми можемо отримати затишне місце в саду, куточок для вечірніх посиденьок з друзями біля вогнища, літню кухню з їдальнею для всієї родини на відкритому повітрі або навіть великий домашній кінотеатр під зоряним небом.

Фото салону DLS

Вуличні меблі

Підштовхнути до таких приємних змін біля будинку зможуть все доступніші технології зі створення прибудинкової зони комфорту, стильні та якісні матеріали, яким не страшні ані дощ, ні сонце, а ще – вуличні меблі з продуманим дизайном, які, безперечно, будуть центральним елементом ваших перетворень.

Найпоширенішими є плетені з  лози меблі: сучасні технології дозволяють поєднувати полімерну лозу та натуральну, просякнуту екологічними смолами, що надає їй стійкості. Така розробка забезпечує довговічність меблів, робить їх стійкими до погодних умов та легкими у догляді.

Фото салону DLS

Різноманітні подушки, матраци виготовляють зі 100% акрилу. Матеріал не вицвітає на сонці, добре пропускає воду, яка безперешкодно проходить наскрізь, швидко висихає. Тому без зайвої обережності такі меблі можна використовувати надворі під час дощу і під пекучим сонцем. Використовуючи універсальність матеріалів, дизайнери створили розмаїття пристосувань для нашого комфорту на свіжому повітрі: від звичних плетених крісел з подушками для сидіння, до м’яких фотелів з металевим каркасом, диванів і, навіть, ліжок.

Фото салону DLS

Безперечним трендом цьогоріч є використання меблів з металевим каркасом та подушок (матраців) біло-кремових кольорів.

Фото салону DLS

Кухня у дворі

Завжди були актуальними і залишаться такими сімейні їдальні на свіжому повітрі та літні кухні: всім відомо, що їжа надворі смакує краще, а вечеря у колі родини чи друзів під зорями – приємне та корисне проведення часу. Сучасні технології дозволяють створити повноцінне робоче місце для приготування їжі не лише під легким накриттям, але і простонеба. Для облаштування їдальні можна використовувати плетені або металеві меблі з акриловими подушками, поверхню столів роблять зі скла або пластику. Та найактуальнішим трендом цього сезону є їдальня з натуральної деревини. Усі дерев’яні вироби проходять спеціальну обробку, отримують захист від дощу та сонця.

Фото салону DLS

Сьогодні фантазія дизайнерів, помножена на сучасні технології  та досвід розробників, дозволяє створювати цілі кімнати на свіжому повітрі: домашні кінотеатри, повноцінні вітальні та спальні. Всі аксесуари, техніка, меблі та елементи декору захищені від впливу погодних факторів. Таким чином, звична, на перший погляд, настільна лампа, може більше не боятися, дощу, сонця чи снігу. Отож, облаштувати надворі можна будь-який простір, головне – визначитися, що саме стане для вас місцем відпочинку і задоволення.

Категорія:
Створено:
19:07 - 17.10.2018
Поширити: