1/5
Наступна сторінка

Меблеві тренди 2019-2020 року

Меблеві тренди

Коли йде мова про оновлення інтер’єру, кожен власник квартири або будинку бажає підібрати ідеальні меблі, які за кольором і конструкцією повністю впишуться в дизайн кімнати. Щоб завжди залишатися в курсі новинок, необхідно звернути увагу на ТОП-5 меблевих трендів цього року.

Унікальні відтінки меблів

Цього року входить в моду м’яка, тепла палітра з натуральними кольорами. У такий список
включені пудрові відтінки, рожевий, золотисті (по типу Spiced Honey), коралові, смарагдові. Класикою всіх часів вважається матовий чорний відтінок, який відмінно впишеться в будь-який стиль спальні або вітальні (від модної класики, до сучасного модерну або хай-теку). Для оформлення офісних кабінетів чорний іноді замінюють сірим кольором.

вітальні Львів

м'які меблі

Екологічність і застосування натуральних матеріалів

У 2019-2020 році особливої популярності набирає прагнення до екології і натуральності, що свідчить про відмову від пластика та синтетики.

Останнім часом для кухні, в прихожу та в інші кімнати використовують такі матеріали:

  • натуральне дерево, яке служить основою для створення більшості диванів, крісел, пуфів та інших меблів (дерев’яний каркас);
  • текстиль – застосовується як декор, так і оббивка одночасно;
  • метал – тепер це не просо якісна фурнітура, а окремий матеріал для меблів.

меблі з дерева Вудверк

Затишок та комфорт

Ці два аргументи є вагомими в процесі вибору ліжок і диванів у Львові. В дитячу кімнату і в спальню необхідно обрати і купити меблі, на яких завжди можна відпочити від важкого дня та розслабитися.
Саме тому в продажу все частіше стали з’являтися ліжка округлої форми, виконані за типом кокона і доповнені м’яким і високим узголів’ям. Разом із ними, дерев’яні ліжка із масиву також не втрачають актуальності. Це справжні фаворити цього року. Стандартні дивани прямокутної форми поступово відходять в сторону, поступаючись за формою моделям із більш округлою формою.

меблі у вітальню

вітальня

Геометрія

Ще одна важлива тенденція цього року – наявність геометричних фігур і всілякої абстракції. Незалежно від обраної стилістики, м’які меблі повинні мати креативні та стильні малюнки, які перегукуються з дизайном конкретного приміщення. Як правило, меблева оббивка повинна поєднуватися з інтер’єром і в плані колористики: використання однакових кольорів або їх наближених відтінків.

Сучасні вітальні

Антикваріат

Меблеві салони намагаються залишатися в тренді, пропонуючи своїм покупцям можливість завжди обирати тільки якісну і стильну продукцію. Останнім часом антикваріат стає справжнім хітом в модній меблевій індустрії. Тому більшість власників квартир і будинків віддають перевагу дерев’яним меблям, виконаним «під старовину» – простим та лаконічним.

комод

Оббивка, що «вицвіла», наявність «потертостей» на підлокітниках – все це вважається неймовірно популярним на сьогоднішній день. В моду знову повертається простота, яку прийнято вважати зрозумілою і стильною. Саме такі моделі здатні подарувати справжній домашній затишок.

Категорія:
Створено:
6:50 - 14.06.2019
Поширити: