1/5
Наступна сторінка

Що таке протектор для матрацу та для чого він потрібен?

протектор на матрац

Подумавши про такі глобальні речі, як ліжко чи матрац і подушку, ми інколи забуваємо про те, що гігієна є не менш важлива для якісного, здорового сну. Її нам допоможе підтримувати захисний чохол, або протектор, для матрацу.

За твердженням британських вчених, у власній спальні ми «спимо з ворогом»! За їхніми даними, 77% всіх алергіків відчувають симптоми хвороби саме у власному ліжку. Крім того, навіть найдорожчий матрац може стати будинком для пилових кліщів, які живляться мікроскопічними клітинами нашої шкіри і можуть викликати алергічну реакцію.

У салонах TEMPUR® – «Нові технології сну» ви знайдете рішення цієї серйозної проблеми.

Протектор для матрацу

Протектор для матрацу – два в одному! Він одночасно служить як захист для матрацу, і як непроникне простирадло, на якому можна спати.

Новітні системи для захисту сну

У магазинах TEMPUR® представлені протектори для матраців декількох світових брендів.

SmartSleeve® – це нове покоління протекторів для матраців виробництва Бельгії. Його секрет в особливій тривимірної технології створення захисного покриття. Вона здатна сформувати потрібний мікроклімат, підтримувати систему вентилювання і контролювати вологість. Простими словами, це протектор, який пропускає повітря, але не пропускає вологу.

SmartSleeve® пропонує 6 різних видів чохлів:

  • Ventilated (вентильований);
  • Water proof (водонепроникний);
  • Thermoregulated (з терморегулюючою сиcтемою Outlast®, яка забезпечує збалансовану температуру тіла завдяки технології Thermocules ™, що поглинає і зберігає надлишок тепла, а при необхідності віддає її);
  • Allergen protected (протиалергенний, який  не потребує прання, оскільки він може самоочищатися);
  • Relaxed (релаксуючий);
  • Mosquito protected (захист від комарів).

Водонепроникні простирадла-протектори торгової марки B-Sensible (Іспанія) – класичний вид 100% захисту від вологи і плям різного походження. Тут застосована новаторська технологія термосклеювання верхнього комфортного захисного шару (з матеріалу TENCEL – мембрана евкаліптового дерева) і нижнього захисного шару, що робить протектор більш надійним і комфортним.

Також в салонах TEMPUR® – «Нові технології сну» представлені захисні чохли для матраців іспанської торгової марки Velamen. Протектори виробляються з високоякісного матеріалу. Вони добре вбирають
вологу і регулюють температуру за допомогою вже знайомої нам системи Outlast®. А спеціальні технології Sanitized® і Acarsan® захищають власників від бактерій і пилових кліщів, які викликають алергію.

Модельний ряд протекторів, представлених в салонах TEMPUR® – «Нові технології сну», дає оптимальний захист унікальним матрацам матеріалу TEMPUR®. І в той же час багатофункціональні протектори допомагають отримати своїм власникам максимально комфортний і здоровий сон, адже це найкраща можливість для організму відновити сили і зустріти новий день в прекрасному настрої.

Категорія:
Створено:
10:16 - 18.04.2018
Поширити: