1/5
Наступна сторінка

Як обрати зручний та функціональний матрац?

купити матрац

Обрати зручний та функціональний матрац – це надзвичайно важливо, адже існує безліч нюансів, щоб сон вночі справді був відпочинком, а не очікуванням ранку. Повноцінний комфорт хребту може забезпечити не кожний матрац, тому не варто заощаджувати на своєму здоров’ї й обирати бюджетні моделі. Доречніше зупинитись на ортопедичних моделях з наматрацниками із добре вентилюємих матеріалів, перевагами котрих є довгий термін служби й зручне використання. Підібрати та купити матрац обирайте в салонах наших орендарів.

В торговому центрі «Три слони» на вас чекають спеціалісти, які готові вам надати пораду, та обрати разом з вами модель матрацу. Ми дбаємо про своїх клієнтів, та навіть зараз, під час карантину, проводитимемо онлайн консультації, та відповідатимемо на ваші запитання! Обрати матрац стає набагато легше, коли фахівець роз’яснює особливості кожної моделі. ТЦ «Три слони» поєднав під своїм дахом найкращі продукти декількох провідних виробників, з переліком яких можна ознайомитись за посиланням.

Декілька порад щодо обрання матрацу

Широкий вибір сучасного ринку може заплутати навіть досвідченого покупця. Існують поради, дотримання яких допоможе не розгубитись і придбати оптимальний варіант:

  1. Категорично не рекомендується купувати на двоспальне ліжко дві односпальні моделі матраців. В такому разі між ними утвориться своєрідний провал. Це суттєво вплине на якість відпочинку.
  2. Надзвичайно важливо правильно підібрати правильні параметри жорсткості у матрацу. Підвищена жорсткість основи приведе до невірного розподілення навантаження, надмірна м’якість – не призведе до нормального розслаблення м’язів під час сну. В обох випадках відпочинок буде зіпсовано. В разі відсутності проблем з хребтом, варто обрати середню жорсткість матрацу.
  3. Важливий аспект – оббивка матрацу. Саме від цього залежить враження від зовнішнього вигляду та як довго його можна буде ефективно використовувати. Найкращі характеристики у щільних бязевих тканин та жаккарду.
  4. Для алергіків та осіб, які слідкують за власним здоров’ям, найкращим вибором стануть моделі, які мають високі показники еластичності, гіпоалергенності та повітропроникнення.
  5. Не рекомендується зупиняти свій вибір на пружинних моделях із залежною системою без особливої потреби. Основною їх перевагою є мінімальна вартість, але це суттєво впливає на їх надійність.
  6. Матраци з пружинами, розміщеними кожна в окремому чохлі, є своєрідним проміжним варіантом в співвідношенні ціни та якості. Така конструкція дозволяє якісно відпочити й не вимагає окремого догляду.
  7. Особам, які не можуть відпочивати на поверхнях з нерівностями, рекомендується обрати безпружинну модель. Такий матрац конструюється прошарками з різною щільністю й буде зручним для людей різної комплекції. Одночасно не варто забувати про характеристики наповнювача.
  8. Можливість відрегулювати жорсткість матрацу є в комбінованих моделях. Їх особливість в незалежних пружинах та прошарках різних матеріалів з відмінними рівнями щільності.
  9. Для людей (подружніх пар) різних вагових категорій створені вироби, які мають два сектори з різною жорсткістю. Вони надають змогу відпочити обом власникам одного матрацу.
  10. Особливу увагу слід приділити придбанню матрацу до ліжка, якщо вони купуються окремо одне від одного. Адже невірно підібрана за розміром модель принесе суттєві незручності й виглядати буде неестетично.
Категорія:
Створено:
10:34 - 31.03.2020
Поширити: