1/5
Наступна сторінка

Спальня у сіро-золотих тонах

Теплий золотий і стриманий сірий – контрастне та гармонійне поєднання кольорів, яке ідеально підходить для оформлення кімнати як у сучасному лаконічному стилі, так і для класичного інтер’єру. Золотий колір додає тепла, розкоші та вишуканості і чудово доповнює композиції в холодних або нейтральних тонах, створюючи затишну та елегантну атмосферу в приміщенні.

  1. Стінові панелі і ліжко Аїда, Frankof

Стінові панелі та ліжко оббиті тканиною, до вибору  16-ти кольорів. Каркас – дерево. Панель виготовляється під індивідуальний розмір, покращує звукоізоляцію в кімнаті та утримує тепло. Країна-виробник: Україна.

  1. Гардеробна шафа Air 4, Elio Home

Містка лінійна система зберігання, яка складається з відкритих модулів та шафок з глухими фасадами, відділяється від кімнати розсувними прозорими полотнами з графітового скла. Містить інтегрований столик для макіяжу, оснащений дзеркалом, підсвіткою та блоком розеток.

  1. Пуф Томас, WELOVEMEBEL

Пуф оббитий графітовим оксамитом, який легко доглядається. Підніжжя декороване  металом у золотому кольорі. Каркас – дерев’яний.  Має ємкість для зберігання. Діаметр – 38 см., висот – 46 см, максимальне навантаження – 100 кг.

  1. Шпалери Marburg Origin, O Nat Decor

Вінілові шпалери на флізеліновій основі. Легко миються. Ширина – 1,06 м, довжина – 10,05 см. Країна-виробник: Німеччина.

  1. Світильники WHEEL 1 Nowodvorski, Versailles

Світлодіодний світильник-підвіс з одним джерелом світла на 40 Вт. Матеріал корпусу – лакована сталь чорно-золотого кольору. Висота: 137 см, діаметр – 30 см, Країна-виробник: Польща.

  1. Постільна білизна, капучино, Територія сну

Матеріал: сатин (100% бавовна), гладка, зносостійка (витримує 200 циклів прання). Підковдра з блискавкою. Колекція налічує 11 відтінків сатину.

  1. Матрац Original Supreme Tempur, Sleep gallery

Матрац середньої жорсткості виготовлений з унікального інноваційного матеріалу Tempur – це щільна високоеластична піна, яка ідеально адаптується до ваги, форми та температури тіла, забезпечуючи максимально комфортний сон. Чохол знімний. Висота 21 см.

Категорія:
Створено:
12:23 - 22.06.2021
Поширити: