1/5
Наступна сторінка

Різдвяний інтер’єр у спокійних тонах

Різдвяний інтер’єр у спокійних тонах.

Зимові свята –  час, коли хочеться створити вдома особливо чарівну атмосферу. Ялинка з гірляндами і прикрасами – головна окраса вітальні. Для підсилення святкового настрою розставте свічки на поличках і комоді,  довкола ялинки – м’які  іграшки і різдвяні статуетки, кошики з дрібничками і подарунками. Прикрасьте вікна зірками, додайте тематичного текстилю – подушки на крісла, серветки і скатертини на столи, а для святкової вечері  використайте новорічний посуд у світлих тонах.

  1. Новорічна ялинка і декор, Homson

Засніжена ялинка висотою 210 см. Кульки на ялинку в діаметрі: від 8 до 15 см глянцеві та матові у бежевих та оливкових кольорах. Країна-виробник: Голландія.

М‘які іграшки швецького бренду Bukowski. Гіпоалергенні, безпечні для діток від 0 міс., приємні та дуже м‘які на дотик.

  1. Посуд Laura Ashley Wild Clematis, ProMenu

Набір посуду з вінтажним квітковим принтом та елементами сучасного дизайну розрахований на 4 персони та містить: тарілки десертні (20 см), тарілки обідні (26 см), мисочки-піали (16 см), горнятка (0,32 л). Посуд виготовлений із високоякісного фарфору, що дозволяє мити її у посудомийній машині та підігрівати у мікрохвильовій печі.

  1. Електронні свічки Софт Лайт, WeLoveMebel

Світлодіодні свічки на акумуляторах, пластик імітує справжній парафін. Розмір: d-90, h-125, 180, 230 мм.

  1. Вітрина Соната, Радо

Дводверна вітрина зі скляним фасадом. Матеріал: вільха, бук або ясень, представлена у 6 кольорах. Розмір: 2140(в) х 1280(ш) х 485(г) см.

  1. Штори Iliv Tiverton Ivory, Розмай

Шенілова текстура поєднує в собі пишність бархатистої шенільної нитки та складність жаккардового малюнка , склад – 100% поліестер.  Візеринок вінтажний, патерн візерунка 35Х18 см. Ширина – 140 см. Країна-виробник: Англія.

  1. Лампа Solo 1 Eglo, Este

Основа лампи – сталь  кольору сатинового нікеля, плафон – біле матове скло. Включається за допомогою сенсорного димера. Висота лампи – 35 см, d – 26 см. Гарантія 2 роки.

  1. Крісло Генріх, Zlatamebel

Каркас крісла –  ДСП та дерев’яний брус. Основа сидіння – змієподібні пружини, пінополіуретан та синтепон. В комплект входить подушка-валик. Матеріал ніжок – ясень.

  1. Паркетна дошка Дуб Bora Focus Floor, Original Floor

Тришарова односмугова паркетна дошка товщиною 14 мм. Злегка брашована та покрита сірою олією. Розмір: 138(ш)x1800/2000(д) мм. Країна-виробник: Фінляндія.

Категорія:
Створено:
18:57 - 27.12.2021
Поширити: