1/5
Наступна сторінка

Ідеї дизайну балкона і тераси

Літо не за горами. Саме час для облаштування балкона чи тераси, щоб все більше часу проводити на свіжому повітрі. Насамперед потрібно визначитись, що для вашого простору буде найбільш функціональним: диванчик з м’якими подушками чи гамак для релаксу, шезлонг для прийняття сонячних ванн чи  компактний  столик зі стільцями, щоб випити кави погожого ранку чи провести вечір за келихом вина. Подбайте також про ліхтарі, кашпо з рослинами, декоративні подушки, скатертину, які додадуть затишку.

  1. Модульні кашпо-перегородки Sipario 3 Nardi, Діваль

Перегородки з регенерованого пластика з автоматизованим поливом квітів. Модулі дозволяють вибудовувати лінійні та округлі конструкції для відокремлення зони відпочинку. Модуль: 210,9(в)Х70,3(ш)Х35(г) см.

  1. Декоративна подушка, Фіранка

Подушка з оксамиту. Стійка до зношення, приємна на дотик, має «дихаючий» ефект, не вигорає на сонці, гіпоалергенна. Відшивається під індивідуальні розміри.

  1. Столик Cocktail, Connubia

Стільниця  –  меламін (пластик), d – 90 см. Металева ніжка у чорному кольорі. Стіл регулюється по висоті. Ідеальний для використання у відкритому приміщенні.

  1. Стільчик Bayo, Connubia

Стільчик італійського бренду, що входить в групу Сalligaris. Легкий та міцний, суцільнолитий з поліпропілену. Доступний у семи матових кольорах, 82 (в) х 60 (ш)Х54 (г)см.

  1. Диван Komodo 5, Nardi, Діваль

У комплект модульної системи входить 5 подушок для сидіння, доступні 32 кольори. Рама виготовлена із фарбованої скловолокнистої поліпропіленової смоли стійкої до вигорання.  Спинку та підлокітники можна прикріпити один до одного зі всіх сторін. Довжина – 294 см

  1. Вінілова підлога BGP Smart Vinyl SVR785, Альберо

Вінілова підлога світло-сірого кольору зі замковим з’єднанням Unipush/Unilin Click. Розмір: 610(ш)Х900(д)Х7(т) мм. Можна укладати на підігрів. Країна-виробник: Італія.

  1. Переносний ліхтарPicnicLED Nowodvorski, Versailles

Портативний світлодіодний ліхтар має сенсорний перемикач та диммер.  Має зарядний пристрій, час зарядки 5-8 годин. Розмір: 47(в)Х14(ш) см.

Категорія:
Створено:
14:32 - 08.05.2021
Поширити: