1/5
Наступна сторінка

Дизайн кухні у лофт стилі

Для інтер’єрів в стилі лофт характерні відкриті простори, в яких функціональні зони перетікають одна в одну, ізольовані лише санвузол та підсобні приміщення.  У таких квартирах великі вікна, високі стелі, відкриті балки і труби, необроблені цегляні стіни чи оброблені під бетон, зовнішня проводка, велика кількість індустріальних елементів.

У лофті ретро-елементи такі, як  м’який стілець чи холодильник можуть поєднуватися з ультрасучасною технікою і оригінальними системами освітлення. Дзеркальні поверхні і хромовані деталі чудово виглядають на фоні потертих цегляних стін і дерев’яних рам чи столів.

  1. Вимикачта розетка для зовнішньої проводки, Твій театр

Монтаж:  електропроводка в трубках. Основа латунь та порцеляна. Ручка поворотного вимикача виготовлена з латуні у мідному кольорі. Розмір вимикача:  80 мм (д),  70 мм (в).  Розмір розетки: 60мм (в), 88 мм (д). Країна-виробник: Італія.

  1. Холодильник Smeg, Kitchen Studio

Дводверний  холодильник у червоному кольорі  у стилі 50-х років. Серія налічує біля 20 варіантів кольору і принтів. Морозильна камера розташована внизу – 128 л. з функцією сухої заморозки No Frost, холодильна камера – 309 л. Має високу енергоефективність. Габарити: 205(в) х 70.6(ш) х 71,1(г) см. Країна-виробник: Італія.

  1. Світильник Cambusa4034, Moretti Luce, Versailles

Підвісний світильник з латуні у темно-коричневому кольорі. Клас енергозберігання А+.

 

  1. Кухня Lissone, Nesto

Кухня поєднує сучасні матеріали і механізми з вінтажним лофт стилем, який виражений у підвісних секціях, металевих чорних ручках на фасадах кухні. Рамкові фасади вдало імітують благородні породи дерева. Кухня оснащена поворотним обіднім столом, який використовується як додаткова робоча поверхня.

 

  1. Ящик для зберігання, Woodwerk

Ящик виготовлений з з масиву ясеня. По зовнішніх  кутах декорований металом у чорному кольорі. Не потребує збирання. Розмір: 32(ш)х32(г)х16(в) см.

 

  1. Кухонна мийкаFrankeUrban, Kitchen Studio

Врізна мийка а з фраграніту графітового кольору з покриттям Sanitized. Укомплектована коландером (ємність для миття продуктів), вентилем (зливний механізм) 9 см та сифоном. Розмір: 78 см (ш), 50 см (г). Гарантія – 10 років.

 

  1. Паркетна дошка Barlinek Exclusive Marsala Grande, Альберо

Односмугова брашована дерев’яна паркетна дошка у відтінках копченого дуба. Покрита матовим лаком. Розмір: 180(ш)х2200(д), товщина – 14мм.

  1. Стіл обідній Bourbon, Ashley

Стіл якнайкраще підходить для інтер’єру у лофт стилі. Каркас столу –  чорні металеві труби. Стільниця  – штучно зістарені соснові дошки. Розмір: 160(ш)x90(д)x77(в)см.

 

  1. Стілець барнийPinnadel, Ashley

Стілець регулюється по висоті та обертається на 360 градусів. Сидіння дерев’яне, металева основа темно-бронзового кольору. По периметру обладнаний круглою підставкою для ніг. Діаметр крісла 44 см, висота – 61 см.

Категорія:
Створено:
19:04 - 02.04.2021
Поширити: