1/5
Наступна сторінка

Запрошуємо дизайнерів на презентацію меблів Ajram!

Запрошуємо дизайнерів на презентацію продукції меблевої фірми “Ajram”, що відбудеться у торговому центрі “Три слони” 27 та 28 листопада 2015 року! 

                

Про компанію

Польська компанія “Ajram” була заснована у 1995 році як невелике сімейне підпримство. Від початку свого існування основним завданням компанії було виробництво продукції високої якості. Сьогодні “Ajram” – це сучасна компанія, що відповідає стандартам Європейського союзу та орієнтується на потреби споживачів.

Салон у ТЦ “Три слони” є ексклюзивним представником меблевої фірми в Україні.


Особливі умови співпраці для дизайнерів

 1. Компанія надає у безкоштовне використання електронні 3D-моделі продукції.

2. Усі дизайнери інтер’єру на презентації отримають знижку у розмірі 10%.

3. 28 листопада відбудеться розіграш додаткових знижок -15% та -20% та усю продукцію фірми.

 4. Спеціально запрошений гість – Петро Лесик, співвласник компанії “Ajram”, – розповість про досвід управління великою компанією та співпрацю фірми із дизайнерами.

Продукція

Kомпанія займається розробкою дизайну та виробництвом столів і стільців. Продукція може бути використана в оздобленні інтер’єрів як житлових приміщень, так і в сфері HoReCa. Меблі представлені у трьох колекціях – ClassicsModern та Soft.

Різноманітність форм

Повний цикл виробництва – від закупівлі матеріалів до створення меблів, дозволяє компанії представити широкий вибір столів та стільців різної форми та стилю. Також можливе виготовлення меблів за індивідуальним замовленням.

​     Компанія пропонує на вибір

• 23 види деревини та

• понад 200 видів тканин та матеріалів

Категорія:
Створено:
14:03 - 16.11.2015
Поширити: