1/5
Наступна сторінка

Віддзеркалення щастя – благодійна акція від ТЦ “МАРК”

Віддзеркалення щастя – це благочинна, соціальна та культурно-мистецька акція до Великодня, за допомогою якої будуть зібрані кошти для допомоги дітям Героїв АТО.

Мета акції:
– збір коштів для адресної матеріальної допомоги необхідними речама дітям воїнів АТО;
– об’єднати зусилля всіх небайдужих, люблячих, турботливих людей різних соціальних кіл, професійних сфер, віку та інтересів, до вирішення соціальних проблем дітей засобами освіти, культури та мистецтва.
– привернути увагу до вагомих, актуальних, соціальних питань із допомоги, опіки та участі у формуванні майбутнього дітей та молоді України.

Заходи акції:
1. Соціальна, доброчинна, культурно – мистецька акція:
«Віддзеркалення щастя».
2. Експозиція.
3. Благочинний аукціон.

Як це відбуватиметься?
Маленькі художники з різних мистецьких шкіл Львова розписують майбутні лоти–експонати – дзеркала у формі писанки. Стиль розпису – довільний, усе залежить від фантазії та натхнення діток. 12 квітня 2017 року усі ці роботи будуть зібрані у холі ТЦ «МАРК». На 16:00 будуть запрошені автори «писанок», а також відомі діячі міста, які підпишуть вітальну листівку, залишать свій автограф і фотокартку та відбудеться відкриття експозиції. Наступні два тижні лоти будуть знаходитись у холі торгового центру «МАРК» на експозиції для огляду відвідувачів.

Після цього на благочинному аукціоні «з молотка» підуть творіння юних художників. На зібрані кошти будуть закуплені конкретні, необхідні речі для дітей, які втратили батька у зоні АТО. Детальний звіт щодо переданих речей буде представлений публічно, на сайті ТЦ «МАРК» та офіційній сторінці Фейсбук.

Приєднуйтесь до нашого заходу! У холі ТЦ «МАРК» та ТЦ Три Слони будуть розміщенні скриньки, в які можна вносити доброчинні внески. Також, на рецепції ТЦ «МАРК» буде можливість пройти реєстрацію для участі в аукціоні.

Деталі можна знайти на сайті ТЦ “Марк”: http://mark.lviv.ua/blagodijna-akcija-viddzerkalennja-shchastja

Категорія:
Створено:
12:02 - 12.04.2017
Поширити: