1/5
Наступна сторінка

Сучасні меблі для ванної кімнати

меблі у ванну кімнату

Меблі для ванної кімнати обрати досить просто, завдяки величезному асортименту, представленому на сучасному меблевому ринку. Щоб підібрати ідеальні вироби, необхідно звернути увагу на особливості інтер’єру. Важливо, щоб меблі повністю вписувались в заданий дизайн, обраний колір і стиль в цілому. У такому приміщенні створюється повна гармонія і затишок.

Різновиди меблів для ванної кімнати

Обираючи відповідний набір меблів для ванної, варто приділити увагу найбільш популярним видам, які є «must have» в кожному будинку та квартирі:

  • Підвісні тумби для ванної кімнати – це, як правило, компактні шафи, які є універсальним рішенням для малогабаритних і просторих приміщень. Використовуючи підвісні тумби, завжди можна приховати різні комунікації, що розташовані вздовж усієї стіни.
  • Шафи на підлозі, які не мають додаткових опор і розташовані під раковиною (для економії вільного простору). Тут знаходиться безліч полиць, які приховані дверима.
  • Комоди – ще один незамінний предмет меблів для оформлення ванної кімнати. У комодах можна зберігати всілякі засоби особистої гігієни, рушники, косметику, а також інші дрібні предмети, які завжди повинні бути під рукою у ванній кімнаті.

меблі для ванної кімнати

Центральне місце в такій кімнаті займає дзеркало, яке може бути виконане в різних формах і розмірах. Як правило, дзеркало розташоване над раковиною. Воно може бути доповнено різними декоративними елементами, або бути розміщеним на дверцятах невеликої підвісної шафки.

Застосування високоякісних матеріалів

Обираючи меблі в туалет у Львові, необхідно приділити особливу увагу якості матеріалів, з яких вони виконані. Адже саме в цьому приміщенні всі предмети піддаються негативному впливу вологого повітря, різких температурних перепадів. Все це погано позначається на зовнішньому вигляді виробу, а також на його експлуатаційних характеристиках.

тумби у ванну кімнату

У більшості випадків використовують наступний набір матеріалів:

  • Натуральне дерево – це вічно модна класика. Як правило, такий матеріал використовують для виготовлення каркасної частини, стільниць, як декор.
  • МДФ – для захисту таких плит від вологого повітря, їх поверхню часто покривають спеціальними консистенціями, використовують вологостійкий матеріал підкладки.
  • Шпон дозволяє виконати імітацію будь-якої породи дерева. Поверхня матеріалу все частіше захищена відповідним лаковим напиленням, яке не допускає просочування вологи всередину шпону.

Ніжки окремих предметів інтер’єру виконані з металу – це сталь з антикорозійним напиленням. Найчастіше виробник застосовує саме хромоване покриття, яке має привабливий зовнішній вигляд.

меблі для ванної кімнати

Меблі для ванної, сантехніка – все це відіграє досить важливу роль в процесі створення комфорту для кожного члена сім’ї. Ванна кімната – це місце особистої гігієни, де важливо завжди дотримуватися чистоти, порядку, який набагато легше підтримувати з практичними варіантами меблів.

Категорія:
Створено:
9:42 - 06.06.2019
Поширити: