1/5
Наступна сторінка

ХОЧЕТЕ ЗЕКОНОМИТИ ТЕПЛО ТА ЕНЕРГІЮ? – ПРИХОДЬТЕ У НАШ ОФІС

Варто усвідомити, що будь яка справа починається з самого себе. До прикладу, чистота міста залежить не від якісного прибирання, а від того, що кожен з нас викине сміття до урни.  Так само енергонезалежність та енергобезпека держави залежить особисто від кожного з нас!

Постійне зростання тарифів на комунальні послуги змушує українців все частіше задумуватись про придбання приладів та матеріалів, що допомагають оптимізувати та скоротити споживання ресурсів.

На даний час у Львові проводиться інформаційна кампанія, що закликає жителів міста активно долучатися до програми енергозбереження.

Ми слідкуємо за сучасними ринковими тенденціями та потребами споживачів, тому створили «Офіс енергозбереження» на 1 поверсі ТЦ «Три слони. Все для дому».

Офіс енергозбереження

Одні з найкращих компаній нададуть консультацію у питаннях, що Вас цікавлять. А головне, що відтепер не потрібно їздити у різні кінці міста і можна оперативно порівняти та вибрати з багатьох пропозицій оптимальний варіант.

Та ми не тільки стежимо за тенденціями, а й пропонуємо інноваційні рішення. Стандартні, на перший погляд, батареї в офісі, будинку, ресторані або на дачі можуть стати сучасним дизайнерським рішенням. Представляємо нове покоління дизайнерських обігрівачів Teoheat від Teolab. Ви можете обрати такий дизайн обігрівачів, який вам буде до вподоби.

А ще обігрівачі Teoheat  економлять електроенергію (на добу вся система працює близько 5-7 годин) і в порівнянні з конвекторами, електрокотлами або масляними радіаторами споживання електрики мінімальне – розрахункова потужність в 1,5-2 рази меншa.

Але це ще не все! Teolab знає як зробити дім ще теплішим, та економнішим. Відомий своїми інноваційними рішеннями бренд пропонує систему Teoglass – cклопакети, які гріють. Система вирізняється енергоефективністю та дозволяє значно знизити витрати на опалення.

Якщо ви хочете зберегти свої кошти, то завітайте до нас у Офіс енергозбереження, і ми підберемо оптимальне рішення для вашого житла.

Офіс енергозбереження. 1 поверх, ТЦ «Три слони. Все для дому»

Категорія:
Створено:
12:30 - 26.12.2016
Поширити: